Доценти кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки Тетяна Матюшкова і Світлана Книженко організували та провели у дистанційному режимі захист курсових робіт, підготовлених магістрами факультету № 1 з навчальної дисципліни «Сучасні криміналістичні засоби та методи протидії злочинності».

Темами, обраними магістрами для досліджень в рамках курсових робіт, стали: «Криміналістичні засоби та методи протидії серійним злочинам»; «Сучасний стан, тенденції та перспективи розвитку криміналістичної методики»; «Сучасні можливості техніко-криміналістичного забезпечення розслідування злочинів»; «Криміналістичне забезпечення протидії корупційним злочинам»; «Організаційно-тактичні аспекти вдосконалення криміналістичних засобів та методів протидії злочинності» та інші.

Слухачі магістратури мали можливість продемонструвати рівень своїх знань і представити висновки за обраною темою й результатами проведених досліджень, грунтовно відповісти на уточнюючи запитання викладачів. У результаті, кожному магістру вдалось позитивно захистити виконану курсову роботу.

ВЗГ ХНУВС