У межах профорієнтаційної роботи старша викладачка кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6 Наталія Кобилко провела онлайн-зустріч зі школярами Кириківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кириківської селищної ради Великописарівського району Сумської області. Організувати зустріч зі своїми вихованцями допомогла вчителька української мови та літератури Оксана Кузьменко.

Викладачка презентувала поліцейський виш, детально розповіла про факультети й спеціальності, умови вступу (початок вступної кампанії, термін і вартість навчання, здобуття другої вищої освіти), сертифікати ЗНО (прохідний бал, творчий конкурс на окремі спеціальності). Ознайомила з матеріально-технічною базою університету: навчально-тренувальними полігонами, унікальними навчальними аудиторіями – залою судових засідань, зеленою кімнатою для надання психологічної допомоги постраждалим від насильства, юридичною клінікою.

Наталія Кобилко розповіла, що, окрім навчальної діяльності, студенти й курсанти займаються в гуртках художньої самодіяльності, беруть активну участь у культурно-масових заходах університету та міста, а також є учасниками наукових студентських конференцій та конкурсів.

Викладачка наголосила на перевагах навчання на факультеті № 6, основних спеціальностях, за якими готують фахівців для системи МВС України, розповіла про підготовче відділення та військову кафедру. Визнання Харківського національного університету внутрішніх справ підтверджується угодами про співпрацю з низкою країн, що говорить про високий рівень і якість підготовки фахівців у виші.

ВЗГ ХНУВС