Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України  від 09.07.2020 р. № 907 затверджено персональний склад науково-методичних комісій (підкомісій) сектору фахової передвищої освіти Науково-методичної ради Міністерства освіти і науки України. Представники Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ увійшли до складу кількох комісій.

До складу науково-методичної комісії з бізнесу, управління, соціальної роботи та сервісу, 051 «Економіка» увійшла начальник наукового відділу коледжу кандидат економічних наук Марина Петченко.

До складу науково-методичної комісії з інформаційних технологій, автоматизації та телекомунікацій, 152 «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» увійшов завідувач відділення планування навчального процесу фахової підготовки кандидат технічних наук Сергій Владов.

До складу науково-методичної комісії з природничих наук, будівництва, технологій та транспорту, 272 «Авіаційний транспорт» увійшов викладач коледжу старший науковий співробітник, кандидат технічних наук Володимир Тягній.

ВЗГ ХНУВС