Громадська організація «Молодіжна Ліга майбутніх поліцейських» Донецької області була заснована у 2015 році. Цього ж року її представники відвідали Харківський національний університет внутрішніх справ – оглянули територію університету, побували у навчально-тренувальних полігонах, стрілецькому комплексі, музеї. Багато лігівців обрали професію поліцейського та вступили до закладів вищої освіти системи МВС України, у тому числі до Харківського поліцейського вишу.

Під час навчання в університеті курсанти продовжують брати участь у роботі молодіжної ліги. Нещодавно за активну громадську позицію, участь у заходах щодо протидії правопорушень серед молоді міста та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей курсанта ХНУВС Андрія Резніченка відзначено Листом подяки міського голови м. Костянтинівка Донецької області Сергія Давидова. Нагороду курсант отримав як учасник громадської організації «Молодіжна Ліга майбутніх поліцейських». Разом із патрульними нарядами він бере участь у профілактичних заходах Костянтинівської поліції: інформуванні городян про методи запобігання шахрайствам, розповсюдженні плакатів «Домашнє насильство: план безпеки в умовах карантину» та тематичних листівок щодо профілактики падіння малюків з вікон висотних будинків.

Нещодавно курсант Андрій Резніченко разом із офіцером поліції Оленою Дужак провели інформаційно-просвітницький захід на дитячому майданчику Театрального парку м. Костянтинівка. Мета заходу – інформування громадян про необхідність мати світлоповертальні елементи на речах та одязі для привернення уваги водіїв. Поліцейські подарували молодим батькам світловідбиваючі браслети з надписом «ДІТИ + ПОЛІЦІЯ = БЕЗПЕКА та МИР». Молоді матусі та татусі, які гуляли з дитячими візочками, одразу пристосували браслети на коляски.

ВЗГ ХНУВС