Доцент кафедри соціології та психології Харківського національного університету внутрішніх справ Яна Пономаренко взяла участь у триденному онлайн-семінарі «Права людини та опитування вразливих груп під час розслідувань». Семінар проходив англійською мовою з послідовним перекладом на українську.
Перший день семінару був присвячений темі «Захист прав людини вразливих груп осіб». Спікером семінару виступив радник з питань верховенства права Регіонального представництва КМЄС у Харкові Саер Аммар.
Питання на тему «Психологічні аспекти взаємодії поліції з дітьми, які стали свідками або постраждали від злочину» були розглянуті у другий день семінару, основним спікером якого стала радниця з кримінальних розслідувань Регіонального представництва КМЄС у Харкові Кріста Гранрот.
«Опитування під час розслідувань дітей, які стали свідками або постраждали від злочинів» – тема третього дня, спікером якого виступила радниця з кримінальних розслідувань Регіонального представництва КМЄС у Харкові Кріста Гранрот.

ВЗГ ХНУВС