Відбулося завершення льотної програми курсантами-випускниками Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС, яка проходила на аеродромі «Коротич» Харківського аероклубу ім. В. С. Гризодубової товариства сприяння обороні України.
Ректор університету Дмитро Швець привітав курсантів випускного курсу коледжу із завершенням льотної програми та зазначив, що відбувся дуже серйозний захід в історії Кременчуцького льотного коледжу Харківського національного університету внутрішніх справ. «Вважаю, що це ключова дата в історії всієї авіації в системі Міністерства внутрішніх справ, тому що сьогодні в аероклубі відбулися вкрай важливі для курсантів коледжу ознайомчі польоти. Набуті теоретичні знання майбутніх пілотів підтверджено льотною практикою, під час якої було забезпечено високий рівень безпеки польотів».
Також курсантів привітали директор коледжу Олексій Котов та начальник Харківського аероклубу ім. В.С. Гризодубової ТСОУ Сергій Філатов.
Курсанти, які пройшли льотну програму, мотивовані до сумлінного виконання службових завдань, мріють про небо та службу у підрозділах Міністерства внутрішніх справ України – Національній поліції, Національній гвардії, Державній службі з надзвичайних ситуацій та Державній прикордонній службі.
Нагадуємо, що випуск пілотів відбудеться 1 липня поточного року – це будуть перші випускники Кременчуцького льотного коледжу, який є відокремленим структурним підрозділом Харківського національного університету внутрішніх справ.

ВЗГ ХНУВС