Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько взяла участь в онлайн-вебінарі «Ризики банкрутства для боржників і кредиторів: новий кодекс з процедур банкрутства». Захід був організований юридичною компанією ADER HABER. Спікери вебінару: експерт – радник, адвокат Олександр Удовиченко та арбітражний керуючий Ілля Комлик.

Тема банкрутства минулого року була надзвичайно актуальною. Неочікуване ухвалення проєкту кодексу з процедур банкрутства, жваве обговорення професійною спільнотою, активна участь усіх зацікавлених учасників ринку, безліч змін і поправок, довге очікування підписання кодексу Президентом. І, нарешті, з жовтня в Україні запрацював новий звід законів – Кодекс України з процедур банкрутства. Як він працюватиме, безперечно, покаже практика, але той факт, що у ньому немає балансу інтересів кредиторів і боржника, можна побачити вже сьогодні.

Вебінар, який є невід’ємною частиною навчальної дисципліни «Господарське право», надав можливість дізнатися про останні новели у Кодексі України з процедур банкрутства.

ВЗГ ХНУВС