Декан факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Оксана Брусакова, завідувач кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ольга Гетманець та голова курсантсько-студентського самоврядування Олексій Барбашов провели профорієнтаційну онлайн-зустріч з куратором групи Оксаною Єрмолєнко та випускниками Харківського коледжу текстилю та дизайну, які цього року отримують диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Фінанси та банківська справа». Під час спілкування мова йшла про умови отримання вищої освіти у ХНУВС, переваги навчання в університеті, а також можливості та перспективи подальшого професійного росту.

Особливу увагу було приділено навчанню на факультеті № 6, який є багатопрофільним структурним підрозділом університету, на якому навчаються студенти денної та заочної форм навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб. Факультет має певну специфіку щодо підготовки фахівців порівняно з іншими ЗВО державної і недержавної форм власності, які пропонують освітні послуги за аналогічними спеціальностями у Харківському регіоні.

Не менш важливу інформацію було надано щодо проживання студентів факультету у студентському гуртожитку, розташованому на території навчальної бази ХНУВС, який обладнаний сучасними комунікаціями та засобами для комфортного проживання та організації дозвілля студентів.

Випускники коледжу із зацікавленістю прослухали корисну інформацію щодо вступу на навчання до університету.

ВЗГ ХНУВС