Доцентка кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько взяла участь в онлайн-вебінарі «Тендери 2020: зміни та доповнення», яка організована «Sherman Law Company». Спікером вебінару став Вадим Євіч – радник, керівник практики трудового права «Sherman Law Company».

Під час вебінару було розглянуто актуальні та важливі зміни в Законі України «Про публічні закупівлі», серед яких введення таких понять, як «аномально низька ціна», «електронний каталог», «вартість життєвого циклу», «спрощена закупівля», «торги з обмеженою участю» та інші. Крім того, законом передбачено багато змін щодо строків виконання, про що також йшлося на вебінарі. Розглянуто було наступні питання: нові поняття в Законі України «Про публічні закупівлі», спрощена закупівля, торги з обмеженою участю, аномально низькі цінові пропозиції, виправлення помилок у тендерних пропозиціях, вартість життєвого циклу предмету закупівлі, персональна відповідальність керівників та інших посадових осіб, основні види порушень, порядок оскарження процедур закупівлі, способи оскарження.

Вебінар став корисним для викладачів, представників бізнесу (юридичних осіб та ФОП), які бажають отримати нові контракти для надання послуг як виконавці, а також для підприємств державної та комунальної форм власності, які виступають замовниками в тендерах.

ВЗГ ХНУВС