Для здобувачів вищої освіти та науково-педагогічного складу Харківського національного університету внутрішніх справ, Сумської філії та Кременчуцького льотного коледжу проведено вебінар англійською мовою на тему «Міжнародна правова допомога в межах ЄС та з іншими країнами». Основний спікер заходу – старший радник з питань прокуратури Регіонального представництва Консультативної місії Європейського Союзу у м. Харків Томас Мешкаускас (Литва).
Під час вебінару були розглянуті питання: особливості надання міжнародної правової допомоги, процедура подання запиту, ознайомлення осіб з процедурою запиту та видачею судового ордеру, поняття, принципи та процес виконання Європейського ордеру на арешт, причини для невиконання, відмінності від екстрадиції тощо.
У вебінарі взяли участь доцент кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 Ірина Василько, доцент кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Євгенія Логвиненко, доцент кафедри криміналістики та судової експертології факультету № 1 Тетяна Матюшкова, провідний фахівець, викладач кафедри юридичних дисциплін Сумської філії ХНУВС Цвітана Баранова, викладач Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС Людмила Чижова, інші працівники вишу та здобувачі вищої освіти.

ВЗГ ХНУВС