В університеті продовжується місяць англійської мови. Викладачі кафедри іноземних мов факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ провели університетську олімпіаду з англійської мови, у якій взяли участь більше 50 курсантів та студентів 1, 2 і 3 курсів факультетів №№1, 2, 3, 4 і 6.
Олімпіада проводилась у 3 тури: перший – «Reading and Use of English» («Читання та використання мови»), де оцінювалися знання з лексики, граматики та розуміння змісту інформації. В другому етапі – «Listening» («Аудіювання») – курсанти і студенти прослухали аудіозапис і виконали низку завдань.
За кількістю набраних балів до третього етапу «Speaking» («Говоріння») були допущені 12 курсантів, які відповіли на запитання, висловлювали свої думки із запропонованої теми та аргументували відповіді.
Переможцем олімпіади став курсант 2 курсу факультету № 4 Ілля Казмірчук, який набрав 115 балів. ІІ місце виборов курсант 3 курсу факультету № 1 Ярослав Дурнєв (112 балів). ІІІ місце посів курсант 3 курсу факультету № 2 Герман Свєшніков (96 балів).

ВЗГ ХНУВС