У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ для учнів випускних класів Кременчуцького ліцею № 11 «Гарант» та загальноосвітньої середньої школи № 12 було проведено екскурсію на аеродромі «Велика Кохнівка». У заході взяли участь викладачі коледжу, представники керівництва школи та ліцею.
Викладачі циклової комісії фізико-математичних дисциплін та інформатики Віталій Москалик і Кирило Котляров розповіли про спеціальності, за якими ведеться підготовка в коледжі, а також ознайомили присутніх з перспективами працевлаштування за обраними спеціальностями.
Під час проведення екскурсії учні відвідали ангари з вертольотами, а також тренажерний центр, де для всіх бажаючих командир льотного загону Ігор Шорохов виконав пізнавальний політ у кабіні тренажеру вертольоту Мі-8МТВ-1 з учнями, які перебували на місцях другого пілота і бортмеханіка. Усі відвідувачі отримали інформативні матеріали про коледж та запрошення відвідати День відкритих дверей, який відбудеться у Кременчуцькому льотному коледжі 28 березня.

КЛК ХНУВС