Студентка факультету № 6 Анастасія Машир відвідала Краматорську загальноосвітню школу № 10 з профільним навчанням Краматорської міської ради, де провела профорієнтаційну зустріч з учнями випускних класів. Анастасія розповіла про університет, познайомила з факультетами, умовами та  особливостями вступу до вишу, перевагами навчання, а також перспективами подальшого професійного росту.

Більш докладно студентка розповіла про навчання на факультеті № 6, який є структурним підрозділом Харківського національного університету внутрішніх справ і на якому навчаються студенти денної та заочної форм навчання за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб. Факультет готує фахівців з різних спеціальностей для державних і недержавних установ.

Анастасія також розповіла школярам про насичене й цікаве дозвілля студентів й зазначила, що студентам з інших міст надається сучасний гуртожиток.

Школярі із зацікавленістю прослухали інформацію та отримали рекламні матеріали про заклад вищої освіти.

Студентку до проведення заходу підготував доцент кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6 кандидат юридичних наук Андрій Денисов.

ВЗГ ХНУВС