У Кременчуцькому льотному коледжі Харківського національного університету внутрішніх справ пройшов I етап Всеукраїнської студентської олімпіади  серед курсантів з дисципліни  «Англійська мова» (за професійним спрямуванням). В олімпіаді взяли участь курсанти коледжу чотирьох навчальних груп.

Голова циклової комісії української та іноземної мов Оксана Савченко привітала учасників олімпіади та наголосила на важливості володіння іноземною мовою для сучасної людини. Керівник наукового відділу кандидат економічних наук Марина Петченко зазначила, що володіння іноземною мовою розширює світогляд, відкриває можливість долучитися до культури інших народів та вчить цінувати свої національні традиції. Викладач англійської мови Світлана Гужина зазначила, що знання іноземної мови відкриває для людини нові можливості й перспективи. Викладачка побажала  всім учасникам олімпіади успіхів та ознайомила курсантів з правилами написання та оформлення робіт.

Переможцями олімпіади стали: І місце –  Владислав Самойленко; ІІ місце –  Євгеній Курінний; ІІІ місце –  Кирило Задорожний.

Кременчуцький льотний коледж ХНУВС