Студенти та курсанти Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у патріотичному заході, присвяченому Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав, та 31-й річниці виведення військ з Афганістану. Захід відбувся у Головному управлінні Національної поліції в Сумській області.

В урочистостях взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Сумській області полковник поліції Руслан Пиняга, голова обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України генерал-майор міліції Петро Дяченко, Голова Ради пенсіонерів та ветеранів органів внутрішніх справ, які брали участь в бойових діях на території інших держав Сергій Скрипник, директор Сумської міської організації української спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Володимир Рикун.

Під час заходу усі присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто пожертвував власним життям заради мирного неба. Відбувся святковий концерт за участі легендарної групи «Баграм» (керівник Сергій Черняков – воїн-афганець, десантник, стрілок батальйонної розвідки, з 1982 по 1984 роки учасник бойових дій в Афганістані 345-го окремого повітряно-десантного полку у м. Баграм) та оркестру ГУНП в Сумській області.

Сумська філія ХНУВС