Доцент кафедри кримінального права та кримінології факультету № 6 Ірина Луценко провела профорієнтаційний захід зі школярами старших  класів Харківської загальноосвітньої школи I–III ступенів № 147 Харківської міської ради.

Викладач розповіла про особливості оформлення та подання документів для вступу до вишу, про умови навчання та проживання в університеті, про специфіку підготовки курсантів, студентів та слухачів за різними спеціальностями та формами навчання, про рівні вищої освіти, форми навчання та спеціалізації. Надано було інформацію про роботу підготовчого відділення, про можливість навчатися на кафедрі військової підготовки університету та отримати військову спеціальність.

 Ірина Луценко звернула особливу увагу на те, що в університеті створено відповідні умови для успішного навчання – це сучасна матеріально-технічна база, високий рівень кваліфікації науково-педагогічного персоналу, належні санітарно-побутові умови для проживання курсантів і студентів у гуртожитках. Постійно проводяться культурно-масові та спортивні заходи.

Школярам було запропоновано взяти участь в олімпіаді з правознавства, яка проходитиме в університеті 22 лютого 2020 року.

ВЗГ ХНУВС