Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Сергій Гусаров взяв участь у презентації експерименту, направленого на підвищення ефективності роботи, посилення охорони громадського порядку, удосконалення порядку реагування нарядів міліції на звернення громадян та повідомлення про правопорушення та інші події, який розпочався на базі Нововодолазького райвідділу міліції.

Запровадження практичної фази реалізації експерименту презентували начальник ГУМВС України в Харківській області Анатолій Дмитрієв, заступник начальника Віталій Гузь, правозахисник Євген Захаров. У презентації також взяли участь представники Нововодолазької РДА, начальник Нововодолазького РВ Андрій Бузовський та особовий склад, громадськість.

Присутніх ознайомили з метою експерименту, порядком його проведення. Суть експерименту полягає у тому, що окрім слідчо-оперативної групи на місце події здійснюватимуть виїзди дві групи швидкого реагування. Також зміняться принципи роботи дільничних інспекторів міліції. Частина з них увійде до складу груп швидкого реагування, а решта буде обслуговувати населення на території району та здійснювати прийом громадян в приміщеннях сільських та селищних рад.

ВЗГ ХНУВС