Директор Центру Українсько-Польського Розвитку Микола Пахнін разом з працівником відділу міжнародного співробітництва Харківського національного університету внутрішніх справ Станіславом Осятинським відвідали з робочим візитом Генеральне Консульство Республіки Польща в Харкові. Під час візиту представники університету зустрілися з Генеральним Консулом Янушем Яблонським.

Микола Пахнін привітав пана Генерального Консула від імені ректора ХНУВС полковника поліції Дмитра Швеця та вручив пам’ятний знак Харківського національного університету внутрішніх справ, присвячений 25-річчю заснування університету.

Відбулася конструктивна бесіда, під час якої Микола Пахнін зазначив важливість налагодження партнерських контактів, насамперед, з Генеральним Консульством Республіки Польща в Харкові, наголосив на готовності університету співпрацювати у всіх проектах, що реалізуються під патронатом Генерального Консульства Республіки Польща в Харкові, а також презентував стратегічні напрями ХНУВС щодо розвитку співробітництва з польськими закладами вищої освіти.

ВЗГ ХНУВС