Завідувач кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Юхно та доцент кафедри Сергій Абламський провели профорієнтаційні заходи у Близнюківському районі Харківської області.
Під час зустрічі учням 11-х класів Близнюківського ліцею Близнюківської районної ради були роз’яснені правила вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ, специфіка та умови навчання, особливості оформлення особистих справ та надання документів для вступу до вишу (http://univd.edu.ua/uk/dir/3/abituriyentu). Крім того, надана інформація про навчальну базу та технічне оснащення закладу освіти, а також можливість пройти необхідні підготовчі курси (http://univd.edu.ua/uk/dir/454/pidgotovchi-kursy). Задля більш детального ознайомлення із закладом освіти керівництву ліцею та викладачам було презентовано профорієнтаційну літературу.
Також відбулася зустріч з начальником відділу освіти, молоді та спорту Близнюківської районної державної адміністрації Леонідом Бондаренком та інспектором кадрового забезпечення Лозівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Харківській області Ганною Порохнею.

ВЗГ ХНУВС