Ректор університету полковник поліції Дмитро Швець та начальник Краматорського відділу поліції ГУНП в Донецькій області полковник поліції Василь Поштак провели зустріч з науково-педагогічним складом університету, слухачами першопочаткової підготовки інституту післядипломної освіти та курсантами усіх факультетів Харківського національного університету внутрішніх справ, яких направлено на навчання з Донецької та Луганської областей. 

Мета зустрічі – підвищення рівня взаємодії практичних підрозділів Національної поліції та Харківського національного університету внутрішніх справ, а також посилення практичної складової в освітньому процесі.

Ректор університету звернув увагу присутніх на те, що, навчаючись в університеті, курсанти та слухачі мають усі можливості отримати необхідні знання, вміння та навички сучасного поліцейського, а досвідчений науково-педагогічний склад готовий завжди допомогти в цьому.

Спілкуючись з молоддю, Василь Поштак наголосив, що для успішної роботи правоохоронець повинен мати не лише високий рівень теоретичних знань, але й бути фізично підготовленим, наполегливо опановувати практичні навички. Також досвідчений поліцейський розповів про специфіку служби у різних службах та підрозділах Національної поліції України, а також відповів на запитання.

За плідну співпрацю з університетом Дмитро Швець вручив пам’ятну відзнаку «25 років Харківському національному університету внутрішніх справ» начальнику Краматорського відділу поліції ГУНП в Донецькій області Василю Поштаку.

ВЗГ ХНУВС