Доценти кафедри трудового та господарського права факультету № 2 Олена Чорноус та Анастасія Клименко провели зустрічі зі школярами м. Балаклея. Вони розповіли майбутнім абітурієнтам про факультети та спеціальності, за якими готують фахівців у Харківському національному університеті внутрішніх справ, про порядок вступу до вишу, подальше навчання за обраними спеціальностями та запрошує на академічні Дні відкритих дверей.

Сумлінне навчання дозволить випускникам отримати позитивні результати під час проходження ЗНО та отримати омріяну професію. Також Анастасія Клименко та Олена Чорноус наголосили, що університет здійснює підготовку школярів до зовнішнього незалежного оцінювання за дистанційною формою.

Щоб підвищити наочність та зацікавити молодь спеціальностями факультету, представники університету ознайомили молодь з навчальним планом, концепцією спеціальностей, переліком посад, які обіймають випускники після закінчення вишу. Працівники кафедри також надали школярам інформаційні матеріали про університет, які дають можливість докладніше разом із батьками ознайомитися з закладом освіти та правилами вступу до нього.

ВЗГ ХНУВС