Курсант 4 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Віталій Найда взяв участь у міжнародній програмі «CO:CREATE» from self-authorship to active citizenship», яка проходила у м. Лагодехі (Грузія). Програма була організована в межах Erasmus+ за підтримки Європейської комісії.

У проекті взяли участь 24 представники з 8 країн світу, зокрема Грузії, Вірменії, Болгарії, Угорщини, Білорусі, Австрії, Італії та України. Тематика занять охоплювала психологічні, екологічні, соціальні аспекти участі у громадському житті країни. Учасники розробляли спільні соціальні проекти, які в подальшому можуть бути реалізовані під час міжнародної співпраці.

Програма також передбачала знайомство з національною культурою учасників заходу та досвідом через презентацію роботи організацій, які вони представляють. Віталій Найда розповів іноземним учасникам про особливості навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ, про участь курсантів і студентів у громадському, науковому та спортивному житті міста й держави.

ВЗГ ХНУВС