У  Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбувся туристичний зліт: «Наша сила – в нашій єдності», який пройшов на території Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія  поліції» Сумської філії ХНУВС.

Під час урочистого відкриття заходу присутніх привітала заступник директора філії Катерина Науменко, яка побажала командам спритності, кмітливості та волі до перемоги.

Команди брали участь у різних естафетах, спортивному орієнтуванні, вікторинах – історичних, правових, економічних, долали  перешкоди, займалися оформленням наметового містечка, змагалися у приготуванні найсмачнішої польової каші, виконанні туристичних пісень, а також грали у волейбол та влаштовували яскраві танцювальні батли.  

Конкурсну спортивно-туристичну програму оцінювало журі з числа представників науково-педагогічного колективу філії. Переможці змагань  були відзначені грамотами та солодощами. У загальному заліку всі призові місця посіли команди курсантів: І місце – група СФ-101, ІІ місце –група СФ -102, ІІІ місце – група  СФ-103.

Сумська філія ХНУВС