У Харківському національному університеті внутрішніх справ відкрито новий спортивний майданчик. В урочистому відкритті нової спортивної локації взяли участь перший заступник голови Харківської обласної ради, голова Харківської обласної федерації футболу Віктор Коваленко, ректор університету Дмитро Швець, начальник ГУНП в Харківській області, член Наглядової ради ХНУВС Валерій Сокуренко, ректори вишу попередніх років  Олександр Бандурка й Сергій Гусаров, Голова Наглядової ради Акціонерного товариства «Трест Житлобуд-1» Олександр Харченко, генеральний директор ТОВ «Стальконструкція» Сергій Євель, начальник Основ’янської колійної машинної станції Регіональної філії Південної залізниці Олександр Шинкаренко, особовий склад університету, команди з міні-футболу факультетів №№ 1 – 4. 

Як зазначив ректор університету Дмитро Швець, виш постійно удосконалює свою навчальну базу, і відкриття нового спортивного майданчика є тому підтвердженням. Він доповнює багатофункціональний спортивний комплекс «Динамо-Арена» і буде використовуватися для гри у міні-футбол і для проведення занять зі спеціальної фізичної та тактичної підготовки.  А ще «на цьому майданчику гратимуть не лише курсанти та студенти, а й ліцеїсти, школярі – і це стане хорошим доповненням для проведення профорієнтаційної роботи», – наголосив ректор. Він подякував усім, хто допомагає розбудовувати поліцейський виш. Особливо ректорам попередніх років: і Валерію Васильовичу, і Сергію Миколайовичу, і Олександру Марковичу за їх активну допомогу у покращенні матеріально-технічної бази університету, за виховання молоді у дусі патріотизму і любові до своєї держави, до народу України, до своєї Альма-матер. «Вони зробили і роблять надзвичайно багато для розвитку університету. Ми будемо брати з них приклад і тримати цю високу планку», – підкреслив ректор.

Відбувся традиційний перший удар по м’ячу. У воротах стояв перший проректор Сергій Бортник. Він міцно тримав оборону, тож м’яч у ворота не потрапив. Після урочистого відкриття на поле вийшли спортивні команди, які провели перший товариський турнір.

ВЗГ ХНУВС