У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулася спартакіада за участі студентів І курсу «Старти надій», присвячена Дню фізичної культури і спорту та Всеукраїнському Олімпійському уроку.

Під час урочистого відкриття спартакіади виступили майстер спорту, Заслужений тренер України, директор КДЮШ «Україна» ПАТ «Сумбуд» Олександр Кулик (тренер Олександра Кіріченка – олімпійського чемпіона з велоспорту в індивідуальній гонці 24-ї літньої Олімпіади в м. Сеул, Корея), провідний фахівець відділення кадрового забезпечення Сумської філії ХНУВС Ганна Мітітєл, доцент кафедри гуманітарних дисциплін, майстер спорту, багаторазова чемпіонка України з лижних перегонів та біатлону Тетяна  Білоус, старший викладач кафедри гуманітарних дисциплін, майстер спорту з греблі на байдарках та каное Тетяна Кононенко.

Протягом змагання першокурсники виконували силову вправу – хлопці підтягувалися на перекладині, а дівчата у висячому положенні піднімали ноги під прямим кутом, проводилися спортивні естафети з використанням різних перешкод, а також ігри з волейболу, футболу та баскетболу.

За результатами змагань І місце посіла група ПДдср-19-2, ІІ місце – група СФдср-19-2, ІІІ місце розділили  групи  СФдср-19-1 та ПДдср-19-1.

Команди були нагороджені грамотами.

Сумська філія ХНУВС