Керівники Харківського національного університету внутрішніх справ на чолі з ректором вишу Дмитром Швецем провели зустріч з курсантами 1–2 курсів факультету № 1 (досудового слідства).

Ректор підкреслив, що головне завдання для молоді – добре вчитися. «Ви зробили свідомий вибір, вступивши до Харківського національного університету внутрішніх справ, – зазначив Дмитро Швець. Тут працює досвідчений і потужний науково-педагогічний колектив, який дає вам усі необхідні знання для того, щоб ви досягли поставленої мети – стали справжніми фахівцями й зробили успішну кар’єру. З поміж усіх вишів України університет має одну з найкращих матеріальних баз. Це і сучасні навчальні аудиторії, гуртожитки з комфортними умовами для проживання, навчально-тренувальні полігони, спортивні зали та багатофункціональні комплекси для тренувань і проведення занять. Використовуйте цей потенціал для того, щоб набувати професійних навичок і зростати як особистість».

Дотримуватися дисципліни, правил внутрішнього розпорядку, бути активними та постійно працювати над собою, виховувати в собі волю  й характер закликали курсантів перший проректор Сергій Бортник та проректор Анатолій Клочко. Досягненнями факультету за минулий навчальний рік та планами на майбутнє поділився з присутніми декан факультету Олександр Музичук.

ВЗГ ХНУВС