У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ до Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України відбулося спортивне свято за участі першокурсників, які проходять табірний збір.

Захід відкрив директор Сумської філії Серій Лукаш. Від імені ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Дмитра Швеця він привітав особовий склад Сумської філії та табірного збору з урочистими датами та побажав першокурсникам мужності, витримки та наснаги на шляху до перемоги.

Спортивні команди «Финики», «Лідер» та «Тигри» змагалися з футболу, волейболу, настільного тенісу, у стрільбі з пістолету «Форт-12» в мультимедійному тирі. За підтримки та допомоги Сумського спортивного клубу «B-tonesportclub» команди виконали три комплекси завдань, що включають в себе греблю, згинання та розгинання рук в упорі лежачі, складування сидячи, присідання, кидки м’яча, твіст м’яча, присідання з м’ячем, випади з м’ячем та виконання 100 берпі за мінімальний час. Завершилися змагання конкурсом строю та пісні.

За загальними результатами І місце зайняла команда «Финики», що була представлена групою СФ-101, ІІ місце посіла команда «Лідер», представлена групою СФ-102, на ІІІ місці команда «Тигри», група СФ-103. Переможців було відзначено нагородами.

Сумська філія ХНУВС