Під час ранкового шикування особового складу Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося нагородження працівників вишу, які під час виборів Президента України зразково несли службу по збереженню бюлетенів і забезпеченню публічної безпеки та порядку на територіях, прилеглих до виборчих дільниць. Провідний фахівець відділу організації служби капітан поліції Олексій Лаптій, курсант факультету № 1 Ярослав Дурнєв та курсант факультету № 3 Богдан Карпенко отримали відзнаки МВС України – Подяки за сумлінне ставлення до виконання посадових обов’язків, ініціативу та наполегливість.

Диплом  за зайняте І місце у змаганнях «Спорт протягом життя» серед студентів закладів вищої освіти Харківської області отримала курсант 1 курсу факультету № 3 Інна Савченко. У легкоатлетичному кросі на дистанції 1000 м вона продемонструвала найкращий результат. У загальнокомандному заліку збірна команда ХНУВС посіла ІІІ місце.

Нагороди вручив ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко, який побажав нових перемог та успіхів у службі.

ВЗГ ХНУВС