У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м.Суми) Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося урочисте вручення поліцейським довідок про закінчення первинної професійної підготовки.

104 випускники – представники Сумської, Чернігівської, Луганської, Запорізької, Хмельницької, Полтавської та Черкаської областей – пройшли курс навчання і вже наступного дня розпочнуть свою службу в практичних підрозділах Національної поліції України.

В урочистих заходах взяли участь викладацький склад, випускники та гості центру. З привітаннями та напутніми словами від імені ректора Харківського національного університету внутрішніх справ генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка до випускників звернувся директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш. Випускників також привітали директор центру підполковник поліції Вячеслав Драновський та мати одного з випускників Наталія Миркушина. Вони побажали молодим поліцейським успіхів, вірності Присязі та українському народу.

Під час заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять працівників правоохоронних органів, які загинули у бойових діях.

«Академія поліції», м. Суми