Викладач кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства капітан поліції Олексій Салманов разом з оперуповноваженим сектору кримінальної поліції Лівобережного відділення поліції центрального відділу поліції ГУНП в Донецькій області старшим лейтенантом поліції Ігорем Макаровим провів практичне заняття з навчальної дисципліни «Кримінальний процес» за темою «Суб’єкти кримінального провадження» з особовим складом навчальної групи 202 факультету № 2.

Ігор Макаров – випускник нашого університету, у 2016 році закінчив факультет кримінальної поліції. Після випуску одразу ж поїхав нести службу у зону проведення АТО. Зараз, працюючи оперуповноваженим, він займається розслідуванням кримінальних проваджень щодо незаконного обігу зброї та вибухівки. Заняття було проведене у форматі діалогу між курсантами та представником практичного підрозділу Національної поліції щодо функцій та компетенції оперуповноважених, які здійснюють розслідування кримінальних проваджень на території проведення АТО.

Наприкінці заняття Ігор Макаров відповів на численні запитання курсантів щодо особливостей діяльності оперативних підрозділів Національної поліції України у прифронтовій зоні.

ВЗГ ХНУВС