14 березня відзначається День українського добровольця. З метою утвердження спадкоємності традицій борців за незалежність та територіальну цілісність України, належного вшанування подвигу українських добровольців працівниками відділу соціально-гуманітарної роботи університету було організовано зустріч курсантів з учасниками антитерористичної операції (Операції Об’єднаних сил) на сході нашої держави.

На зустрічі були присутні голова обласної спілки учасників антитерористичної операції Павло Федоров, голова міської спілки учасників АТО Віталій Посохов, голова міського осередку спілки ветеранів АТО Вовчанського району Сергій Красовський.

Присутні розповіли молоді про свою участь та участь українських добровільних формувань у проведенні антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил на Сході нашої держави, про героїзм, бойові традиції та військової звитяги Українського народу, про його мужність та самовідданість в ім'я майбутнього України.

Павло Федоров і Віталій Посохов звернули увагу курсантів на значиму роль національно-патріотичного та військово-патріотичного виховання молоді в державі, вірність Присязі, обраній професії, готовність кожного громадянина держави стати на захист Батьківщини.

Хвилиною мовчання присутні вшанували героїзм та мужність захисників нашої України. Після завершення зустрічі гості навчального закладу відвідали музей університету.

ВЗГ ХНУВС