У рамках проведення вступної кампанії 2019 року до закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання представники Харківського національного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційну зустріч у м. Миколаїв.

У Будинку культури Головного управління Національної поліції Миколаївської області відбулася зустріч з учнями випускних класів, їх батьками, рідними та друзями.

Молодь мала можливість отримати необхідну й корисну інформацію щодо факультетів університету та спеціальностей, ознайомитися з інформаційно-іміджевою продукцією, стендами навчальних підрозділів вишу, отримати консультації щодо вступних випробувань, можливості вступити на кафедру військової підготовки. Особливу увагу присутніх звернули на підготовку школярів до складання ЗНО на підготовчих курсах ХНУВС.

Начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Управління кадрового забезпечення ГУНП в Миколаївській області капітан поліції Олександр Іосіфов розповів школярам, бажаючим вступати до Харківського національного університету внутрішніх справ, про порядок звернення до відділів поліції за місцем проживання.

ВЗГ ХНУВС