Під час засідання Вченої ради Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося нагородження працівників, курсантів та студентів університету.

За участь та перемогу у ХІІ регіональному науковому конкурсі молодих вчених «Гендерна політика очима української молоді» за підписом заступника Голови Харківської обласної державної адміністрації Диплом І ступеня отримав студент 4 курсу факультету № 6 Павло Чекуров. Дипломами ІІ ступеня відзначені студентка 4 курсу та студентка 2 курсу факультету № 6 Катерина Турченко та Інеса Чорна.

Подякою Вченої ради за сумлінне ставлення до виконання професійних обов’язків, плідну науково-педагогічну діяльність, ініціативу й наполегливість у підготовці кваліфікованих спеціалістів та з нагоди  відзначення 205-ї річниці з дня народження Т.Г. Шевченка нагороджено професора кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Валентину Василенко.

Подяку Вченої ради за ІІІ місце у ІХ Міжнародному мовно-літературному конкурсі  учнівської  та студентської  молоді імені Тараса Шевченка, активну участь в громадській діяльності університету нагороджено студентку 1 курсу Сумської філії ХНУВС Марину Гайдар.

Подякою Голови Харківської обласної державної адміністрації відзначено провідного наукового співробітника відділу організації наукової роботи Володимира Чумака за вагомий особистий внесок та творчий підхід до реалізації завдань сучасної молодіжної політики в галузі освіти, науки, культури і спорту та підтримку волонтерських проектів у Харківській області.

Нагороди вручив та побажав нових перемог і здобутків ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко.

ВЗГ ХНУВС