На базі факультету № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ пройшов тренінг, організований Координатором проектів ОБСЄ в України. Це – п’ятиденний тренінг для працівників Національної поліції України з виявлення, попередження та розслідування злочинів торгівлі людьми, вчинених із застосуванням інформаційних технологій.

Учасниками тренінгу стали працівники Департаменту кіберполіції, слідчі та оперуповноважені підрозділів боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Київської, Луганської, Одеської, Полтавської та Харківської областей, а також курсанти факультету № 4 університету. Учасники заходу підвищили свою кваліфікацію та отримали практичні навички.

Після закінчення тренінгу його учасники отримали сертифікати, які вручив ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко.

Тренінг проходив у рамках реалізації проекту «Посилення кримінального переслідування торгівлі людьми з використанням інформаційних технологій в Україні» за фінансової підтримки урядів Канади та США.

ВЗГ ХНУВС