У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися змагання з прикладної стрільби на першість університету. У них взяли участь представники постійного та перемінного атестованого складу навчально-наукового інституту та факультетів навчального закладу. Усі учасники змагань продемонстрували високий рівень стрілецької підготовки та вміле володіння вогнепальною зброєю.

За результатами змагань місця розподілилися таким чином. У командному заліку І місце посіла команда факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства, ІІ місце – у команди факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей, на ІІІ місці – команда навчально-наукового інституту підготовки фахівців кримінальної міліції, на ІV місці – команда факультету підготовки фахівців для підрозділів боротьби з кіберзлочинністю та торгівлею людьми.

 Було визначено переможців і в особистій першості. Серед чоловіків І місце посів курсант факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей Артем Бурдейний, ІІ місце курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Андрій Іващенко і на ІІІ місці – заступник начальника курсу навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Микола Нечаєв.

Серед жінок найкращі результати продемонструвала курсант навчально-наукового інституту підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Анастасія Торохова, на ІІ місці – курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів слідства Анастасія Владімірова і ІІІ місце – у доцента кафедри психології та педагогіки факультету з підготовки фахівців для підрозділів міліції громадської безпеки та кримінальної міліції у справах дітей Ольги Горбачової.

 

ВЗГ ХНУВС