Старшим викладачем кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6 кандидатом філологічних наук Вікторією Филипською  було проведено відкрите практичне заняття у формі судового засідання англійською мовою для курсантів групи ПЗдср16-2. На засіданні також були присутні й школярі Харківської загальноосвітньої школи  № 130.

За зразок було взято конкретну судову справу, яка розглядалася в одному з судів Харкова. Учасниками дійства стали студенти факультету, які переконливо виступили в ролі судді, прокурора, адвоката, потерпілої та підсудного. Повторюючи основні моменти справи, вони закріпили свої знання з кримінального процесу та англійської мови. Учні Харківської загальноосвітньої школи № 130 були надзвичайно вражені побаченим, адже ніколи у житті не були присутніми на судовому засіданні, тим більше такому, що проводилося англійською мовою.

Після судового засідання для школярів влаштували екскурсію до музею університету, яка також була проведена англійською. З експозиціями музею учнів ознайомили студенти 1 курсу – Людмила Ковальчук, Анна Гончар, Тетяна Терещенко та Регіна Шаршакова.

ВЗГ ХНУВС