У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулася нарада керівників слідчих підрозділів головних управлінь Національної поліції України, яка присвячена підсумкам роботи за дев’ять  місяців поточного року та проблемним питанням в організації розкриття та розслідування кримінальних правопорушень.

Нарада пройшла під керівництвом заступника Голови Національної поліції України – начальника Головного слідчого управління генерала поліції третього рангу Віталія Невгада. У нараді взяли участь керівний склад Головного слідчого управління, заступники начальників Головних управлінь Національної поліції – начальники слідчих управлінь усіх областей України.

З вітальним словом до присутніх звернувся ректор Харківського національного університету внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Він зазначив, що Харківський національний університет внутрішніх справ – один із найстаріших закладів вищої освіти МВС України, який готує кадри нової формації, продовжуючи кращі традиції підготовки правоохоронців на Харківщині. Той факт, що нарада проходить на базі університету – велика честь і відповідальність для колективу навчального закладу. «Дуже важливо, що заступник Голови Національної поліції України зустрінеться з курсантами нашого університету, які навчаються на  факультеті № 1. Це – майбутні слідчі, які невдовзі розпочнуть службу в практичних підрозділах. І для них спілкування з керівництвом Головного слідчого управління МВС надзвичайно корисне, адже вони безпосередньо від керівника Управління дізнаються про пріоритети в роботі та службі слідчих підрозділів, про актуальні напрями їх діяльності». Також Валерій Васильович зазначив, що для учасників наради буде проведено екскурсію. Вони ознайомляться з можливостями університету, його матеріально-технічною базою, яка відповідає сучасним стандартам підготовки поліцейських, і є не гіршою, ніж у наших європейських колег.

На початку наради заступник Голови Національної поліції України – начальник Головного слідчого управління Віталій Невгад вручив нагороди МВС України кращим працівникам слідчих підрозділів ГУ НП в областях.

ВЗГ ХНУВС