У рамках культурно-просвітницького заходу «Харків – місто, в якому ви навчаєтесь» та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек для першокурсників Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено відеоподорож. Її підготували працівники бібліотеки університету сумісно з працівниками Харківської державної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка.

Юнаки та дівчата познайомилися з головними майданами міста, взяли активну участь в онлайн-вікторині та переглянули книжково-ілюстративну експозицію, присвячену м. Харкову та університету, в якому вони навчаються.

Велику цікавість у молоді викликала експозиція «Раритетні видання з бібліотечних фондів ХНУВС», на якій було представлено понад 200 примірників видань, більша частина яких подарована ректором університету (1992–2003 рр., 2010–2012 рр.), академіком Національної академії правових наук України, Заслуженим юристом України, доктором юридичних наук, професором Олександром Бандуркою з його особистої колекції.

Протягом тижня молодь брала участь у різних заходах: тижневих акціях «Друковане або електронне видання – в дарунок університетській бібліотеці», «Тиждень пробачення», «Скринька відвертості» та майстер-класах з інформаційного пошуку в електронних базах даних.

ВЗГ ХНУВС