За сприяння Консультативної місії Європейського Союзу у Харківському національному університеті внутрішніх справ пройшов черговий тренінг-курс з питань взаємодії поліції з громадськістю. У тренінгу взяли участь представники Головного управління Національної поліції в Харківській області.

Під час проведення тренінгу обговорювалися питання взаємодії поліції з громадськістю в Україні, використання консультативних груп громадян у діяльності поліції, урегулювання проблем та прийняття рішень поліцейськими, планування діяльності поліцейськими, їх ефективна комунікація з громадою. Учасники тренінгу обмінялися думками щодо покращення взаємодії з населенням, розповіли про конкретні приклади з власної практики, моделювали певні ситуації для вирішення тих чи інших проблем.

Сертифікати слухачам тренінгу вручили перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець, Вернер Педерсен, Координатор регіонального представництва Консультативної місії ЄС у м. Харків та Пітер Вілсон, радник-тренер з питань роботи поліції з громадськістю Консультативної місії ЄС. Вони відмітили важливість цієї тематики саме під час реорганізації та становлення діяльності поліції в Україні та побажали слухачам успішного застосування отриманих знань у професійній діяльності.

ВЗГ ХНУВС