Нові автомобілі отримали дільничні інспектори поліції з різних областей України. Як зазначив Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, ці автомобілі для найвіддаленіших підрозділів об’єднаних територіальних громад. Вони підвищать мобільність та якість послуг, які дільничні надають населенню.

За словами Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, для громадян, які живуть у сільській місцевості та у віддалених районах, дільничний офіцер поліції є чи не єдиним, до кого люди звертаються по захист і допомогу. Водночас поліцейська реформа, яка йде вже чотири роки, на думку українців, є однією з найбільш помітних і дієвих. Близько 40 відсотків громадян довіряють поліцейським. «Це безпрецедентний рівень довіри, і так повинно бути. Довіра – це те, на чому базується ваша ефективність. Більше довіри – у вас більше авторитету і більше можливостей впливати на ситуацію», – наголосив глава МВС України. 

Ключі та сертифікати на поліцейські авто Міністр вручив дільничним разом із Головою Національної поліції Сергієм Князєвим.

ВЗГ ХНУВС