Напередодні Дня науки у Харківському національному університеті внутрішніх справ пройшли науково-практичні конференції «Актуальні проблеми сучасної науки і правоохоронної діяльності» та «Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених». У заході взяли участь курсанти, студенти, слухачі магістратури, аспіранти, ад’юнкти та представники науково-педагогічного складу вишу.

Захід відкрив перший проректор навчального закладу Дмитро Швець. Він подякував присутнім за участь у науковому житті навчального закладу та наголосив, що найголовнішою складовою в університеті є навчальний процес і він невід’ємно пов’язаний з науковим та виховним процесами. Також, звертаючись до молодих учених, Дмитро Володимирович зазначив, що ті знання, які вони отримають під час навчання, дадуть змогу їм впевнено почуватися в обраній професії, постійно підвищувати свій професійний рівень, набувати практичного досвіду. 

У рамках конференції було проведено конкурс «Кращий науковець Харківського національного  університету внутрішніх справ» (2017-2018 р.) за номінаціями: «Кращий курсант», «Кращий студент», «Кращий слухач магістратури», «Кращий ад’юнкт», «Кращий молодий науковець» .

У номінації «Кращий курсант» перемогу отримали курсант третього курсу факультету № 1 Вікторія Цебинога та курсант четвертого курсу факультету № 2 Владислав Петров.

У номінації «Кращий студент» – студент четвертого курсу факультету № 6 Володимир Корепатов.

У номінації «Кращий слухач магістратури» – слухач магістратури першого курсу факультету № 1 Мар`ян Черхавський.

У номінації «Кращий ад’юнкт» – ад’юнкт першого курсу Іветта Єпішко.

У номінації «Кращий молодий науковець» – провідний науковий співробітник відділу організації наукової роботи, кандидат юридичних наук Володимир Чумак.

Тези виступів учасників конференції були опубліковані у збірці «Актуальні проблеми сучасної науки і правоохоронної діяльності».

 

ВЗГ ХНУВС