У Сумській філії Харківського національного університету внутрішніх справ у рамках вивчення дисципліни «Юридичне документознавство» відбулося бінарне заняття «Техніка створення документів з кадрових питань» за участю завідувача відділення кадрового забезпечення філії Ірини Пуріги та професора кафедри гуманітарних дисциплін Валентини Василенко.

Ірина Петрівна розповіла студентам, що у кадровій документації відображається діяльність суб'єктів господарювання щодо наймання, обліку, переведення, переміщення, підготовки та перепідготовки кадрів, атестації, стимулювання, мотивування працівників. Тому одним із найбільш важливих завдань для майбутніх правників є вміння працювати з інформацією відповідно до чинного законодавства, дотримуючись вимог державних стандартів. Вона також поділилася власним досвідом роботи, відповіла на запитання студентів, надала практичні поради щодо особливостей роботи з кадровою документацією.

Валентина Анатоліївна наголосила, що студенти повинні вміти складати кадрові документи відповідно до сучасних вимог та використовувати в роботі сучасні інформаційні технології.

 

Сумська філія ХНУВС