Запрошуємо Вас надавати для публікації статті до електронного наукового фахового видання «Форум права»!

Редакційна колегія завершує прийом статей до журналу № 5 «Форум права» за 2017 рік і продовжує прийом статей до журналу № 1 за 2018 рік.

Для опублікування статті (наприклад, у журналі № 1 за 2018 рік необхідно до кінця лютого 2018 р.) на електронну адресу [email protected] надіслати матеріал, оформлений згідно вказаним вимогам, а також довідку про автора та анотацію статті англійською мовою обсягом 1800 знаків. Більш змістовну інформацію про журнал та правила оформлення статей можна отримати на офіційному сайті видання forumprava.pp.ua або в інформаційному буклеті.

Зміна правил оформлення статей в журналі викликана необхідністю підвищення ефективності даних про публікування та цитованість розміщених в ньому статей відповідно до вимог зарубіжних баз даних, таких як Web of Science компанії Thomson Scientific і Scopus компанії Elsevier тощо. Новими в політиці журналу є концепція ідентифікації журналу (і статей) в науковій та видавничій сферах, орієнтована на зарубіжні бази даних;
блочне структурування статей та їх макетів відповідно; розширений блок метаданих (привласнення статтям цифрового ідентифікатора об'єкта DOI; розміщення цифрових ідентифікаторів науковця – Scopus Author ID, ORCID, GSCID, ResearcherID тощо; публікація додаткових відомостей про автора – посада, місце роботи, адреса електронної пошти); блок транслітерованого пристатейного списку використаних джерел (з перекладом заголовка на англійську мову в стандарті АРА); розширена англомовна анотація статті (1800 знаків, включаючи ключові слова); розширені вимоги редакційної етики; «сліпе» рецензування статей тощо.

Обов'язковою є реєстрація автором індивідуального цифрового ідентифікатора науковців – ORCID.

Інструкція з реєстрації:

lib.univd.edu.ua/?action=article&mid=149
library.univ.kiev.ua/ukr/res/orcid.pdf
stu.cn.ua/media/files/pdf/ORCID_instructions.pdf

З повагою, професор Зозуля Ігор Вікторович, відповідальний секретар журналу (+38-050-30-39-118, [email protected], forumprava.pp.ua)