У рамках кураторської роботи та з метою духовно-патріотичного виховання курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали концертпереможця сьомого сезону Національного телевізійного конкурсу «Голос країни – 2017» протоієрея Олександра Клименка. Майже дві тисячі шанувальників його таланту прийшли до кіноконцертного залу «Україна» послухати улюблений голос.

Олександр Клименко виконав пісні, які принесли йому перемогу у національному конкурсі, – «Чорнобривці», «Мить», «Материнська любов» та інші. Священик зачарував глядачів своїм співом, які винагороджували його гучними оплесками. У програмі концерту також виступив Хор Харківської духовної семінарії, творчі колективи й талановита молодь Харківщини.

Отцю Олександру 33 роки, він служить у храмі святителя Софронія Іркутського в місті Березань і в Свято-Троїцькому храмі села Недра Київської області.

Пояснюючи в одному з інтерв'ю своє рішення взяти участь у телешоу, Олександр зазначив:«Думаю, апостоли, якби вони жили в нинішній час, ні за що не знехтували б таким майданчиком... У нинішній час священику потрібно шукати особливий підхід, щоб його почули. Монотонні проповіді про те, що не потрібно обманювати, красти й заздрити, багато людей давно не сприймають. Хочу бути для людей нагадуванням, що є й інший світ – світ душі, світ духовних переживань і радощів. Нехай ті, хто не ходить до храму, побачивши священика, хоча б згадають про Бога».

Концерт подарував курсантам гарний настрій, душевний підйом та позитивні враження.