Відбулося спільне засідання ректорату Харківського національного університету внутрішніх справ та правління Харківської обласної організації Національної спілки журналістів України. Відкрив засідання перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець. Він підкреслив важливість співпраці навчального закладу із засобами масової інформації та подякував журналістам за об’єктивність у висвітленні подій.

З питань взаємодії зі ЗМІ виступили начальник відділу зв’язків з громадськістю Ірина Щербакова, відповідальний секретар Спілки Микола Десятников, член правління Спілки заслужений журналіст України Олександр Швець. Члени правління подякували керівництву університету за сприяння журналістській діяльності, розуміння особливостей та потреб журналістської професії, а також за організацію курсів самооборони для представників мас-медіа.

Член правління та голова юридичної комісії Спілки Олександр Бандурка, звертаючись до присутніх, окреслив головні завдання та принципи, на які мають орієнтуватися у своїй роботі журналісти, адже їх діяльність має неабиякий вплив на формування громадської думки. Це – принципи гуманності, моралі, виховання національної свідомості, патріотизму, верховенства права тощо. Як зазначив Дмитро Швець, усі пропозиції будуть враховані під час подальшої співпраці  університету та ХОО НСЖУ.

ВЗГ ХНУВС