Для працівників Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося інструктивне заняття, яке провів проректор навчального закладу Анатолій Клочко та працівники Управління патрульної поліції в Харківській області – начальник відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП капітан поліції Євгеній Скиба та старший інспектор цього ж відділу старший лейтенант поліції Ігор Півторацький.

На занятті розглядалися зміни у Правилах дорожнього руху, які введені в дію з 1 січня поточного року. Працівники поліції навели статистику скоєння дорожньо-транспортних пригод в Україні та зокрема на Харківщині, проаналізували найбільш типові причини, що приводять до ДТП та травматизму, наголосили на неприпустимості керування транспортним засобом у стані сп’яніння, під час хвороби, стомленості, перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують швидкість реакції та увагу.

Проректор університету Анатолій Клочко наголосив на дотриманні дисципліни та законності, транспортної дисципліни працівниками університету, а керівникам структурних підрозділів було наголошено тримати на постійному контролі вищезазначені питання. Присутнім також продемонстрували відеоматеріали щодо безпеки дорожнього руху.

 

ВЗГ ХНУВС