Творчий колектив Харківського національного університету внутрішніх справ візьме участь у «Вертеп-фесті», який вдруге проходитиме у Харкові. Терміни проведення фестивалю збігаються зі святкуванням Старого Нового року - 13-14 січня. До Харкова з'їдуться колективи вертепів майже з усіх регіонів України.

Основні події «Вертеп-фесту»: 13 січня о 12:00 розпочнеться парад вертепів, який буде йти з площі Конституції до площі Свободи, о 13:00 - урочисте відкриття фестивалю на площі Свободи, а далі, до 15:00 - святковий концерт. Після концерту групи роз'їдуться по всьому місту і будуть виступати в метро, розважальних центрах та в супермаркетах.

14 січня - в Харківському обласному організаційно-методичному центрі культури і мистецтва (вул. Пушкінська, 62) будуть проведені круглі столи та майстер-класи представників східних і західних регіонів України.
14 січня о 14:00 в Центральному парку ім. М Горького - зустріч всіх учасників «Вертеп-Фесту», щоб заспівати разом з усією Україною колядку "Нова радість стала". Святковий концерт триватиме в парку до самого вечора.  Учасники заходів також відвідають бійців в шпиталях, дітей в дитячих будинках і лікарнях.

        

ВЗГ ХНУВС