Голова Наглядової ради ХНУВС, депутат Верховної Ради фракції «Народний фронт», член Колегії МВС Ірина Єфремова та ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко провели оперативну нараду з керівниками структурних підрозділів навчального закладу. У її роботі взяв участь ректор університету 2012 – 2015 років, генерал-полковник міліції Сергій Гусаров. Цього дня було підведено підсумки роботи за рік та окреслено основні завдання на наступний.

    Звертаючись до присутніх, Ірина Єфремова наголосила, що їй дуже приємно бути частиною такого чудового колективу, водночас, за її словами, вона відчуває велику відповідальність. «З університету виходять справжні фахівці своєї справи, справжні патріоти України. Мені дуже хочеться, аби кожен член науково-педагогічного колективу, студент, курсант відчував, що від його роботи залежить, якою буде наша країна. І, якщо кожен на своєму місці докладатиме зусиль до виконання своєї роботи, тоді ми будемо нацією, тоді Україна буде процвітаючою європейською державою», - зазначила народний депутат та привітала колектив з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим, - «Бажаю всім душевної рівноваги, родинного затишку та, звичайно ж, миру». Також Ірина Олексіївна вручила Почесну відзнаку Харківської обласної ради "Слобожанська слава" за визначні заслуги у розбудові Харківського регіону та високі професійні досягнення завідувачу кафедри кримінального права і криміналогії,  доктору юридичних наук, професору Олексію Литвинову.

    Ректор університету зупинився на основних завданнях на наступний рік: «Впевнений, університет має стати тим локомотивом, який буде включатися в створення концепції сучасного Міністерства внутрішніх справ своїми ідеями, розробками та ініціативами. Ірина Олексіївна запевнила нас, що фінансування буде на достатньо високому рівні – це теж дуже важливо. А ми намагатимемося не розпорошувати ці гроші, а направити їх на вирішення дійсно ключових, стратегічних завдань». Валерій Васильович також окреслив питання покращення матеріально-технічної бази навчального закладу, розповів про перспективи щодо створення в університеті мовного центру та про нові напрями профорієнтаційної роботи у Луганській та Донецькій областях.

    З питань навчальної, наукової діяльності вишу та національно-патріотичного виховання курсантів та студентів доповіли начальник відділу організації освітнього процесу, начальник відділу організації наукової роботи та декани факультетів.

 

ВЗГ ХНУВС