Дорогі друзі! Шановні правоохоронці!

Щиро вітаю вас зі знаменною датою – 100-річчям підготовки охоронців правопорядку в Харкові! 100 років – це життя кількох поколінь. Кожне з них зробило свій неоціненний внесок у боротьбу зі злочинністю та безпеку громадян. У 1920-ті роки – це була протидія бандитизму, у роки Другої світової війни – захист Вітчизни. Нинішнє покоління правоохоронців відзначилося у боротьбі за збереження суверенітету та незалежності України. 

Продовжувачем славних традицій попередніх поколінь став Харківський національний університет внутрішніх справ. За час свого існування він став alma mater для багатьох тисяч випускників-правоохоронців, які беруть активну участь у розбудові нашої держави, застосовуючи свої знання і навички задля розквіту рідної землі.

Професія поліцейського була і залишається однією з найбільш необхідних у суспільстві. Щоденно захищати права та інтереси громадян від протиправних зазіхань, щомиті бути готовими прийти на допомогу тим, хто потрапив у біду — це високе покликання сміливих і мужніх людей, в тому числі й тих, хто починає свій професійний шлях з гордого і відповідального звання курсанта.

Переконана, що ваша висока фаховість, натхненна праця та відданість обраній справі й надалі будуть надійною основою для розвитку університету, нашої рідної Харківщини та держави.

Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба та щедрої долі! Упевнена, що ви завжди будете високо тримати прапор флагмана науки та освіти!