Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у тренінгу тренерів «Інтегрування принципу рівних прав і можливостей жінок і чоловіків та антидискримінаційного підходу в діяльність органів виконавчої влади з реалізації системних реформ», який проводився у м. Києві.

Захід відбувався в рамках Проекту «Посилення здатності жіночих громадських організацій проводити адвокацію та лобіювання включення антидискримінаційного підходу у реформу сектору безпеки» за підтримки Фонду Підзвітності Міністерства закордонних справ Королівства Нідерландів.

Під час проведення даного заходу учасники ознайомилися з особливостями врахування гендерних аспектів у національній програмі реформ, участі жінок у процесах відновлення та миробудівництва, ключовими гуманітарними діями з урахуванням гендерних аспектів. Особливу увагу було приділено етапам формування гендерної політики держави, врахуванню принципу рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, механізмам захисту від дискримінації в Україні.

За результатами тренінгу учасники – завідувач кафедри адміністративної діяльності поліції підполковник поліції Ольга Безпалова, доцент кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету Наталія Бобро, завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності підполковник поліції Костянтин Бугайчук, професор кафедри адміністративної діяльності поліції Олена Джафарова, доцент кафедри адміністративної діяльності поліції майор поліції Мар’яна Качинська, професор кафедри адміністративної діяльності поліції підполковник поліції Сергій Шатрава – отримали сертифікати тренерів.

 

ВЗГ ХНУВС